STERNA bemutató

Bemutató körutakon ismertetjük a STERNA-t Európában és az USA-ban is. Ezeket digitális könyvtárak olvasói és madarakról szóló tartalmakat szolgáltatni kívánó szervezetek számára szervezzük.

Keressen minket az alábbi eseményeken!

Esemény Hely Dátum További információk
Museums and the Web Conference 2010 (MW2010) Denver, Colorado, USA április 15-16, 2010
A „Múzeumok és a Web” a legnagyobb nemzetközi rendezvény az online kulturális örökség témakörében. Keressen a kiállítási területen bennünket!
Pannonian Bird Experience 2010 Illmitz, Ausztria
április 23-25, 2010
A Pannonian Bird Experience-t madármegfigyelők részére szervezik.
A Nemzeti Park Központjában lévő kiállítási területen találhat meg minket.
Kárpát-medencei Természettudományos Muzeológusok éves találkozója Gyöngyös,
augusztus 25-27, 2010
A magyarországi, romániai és szlovákiai kisebb természetrajzi múzeumok kurátorainak mutatkozunk be. A muzeológus találkozót megelőzően Budapesten a Magyar Természettudományi Múzeumban is lesz egy bemutatónk.
Bioidentify 2010 - Tools for Identifying Biodiversity: Progress and Problems Párizs, Franciaország szeptember 20-22, 2010
A kongresszus áttekintést nyújt a biodiverzitás azonosítására használt eszközök legújabb technológiai előrelépéseiről.
Az esemény három, a biodiverzitásnak és a biológiai azonosítás témájának szentelt nagy európai projekt szervezésében kerül megrendezésre: KeyToNature, EDIT és STERNA.
EVA/Minerva Jerusalem Jeruzsálem, Izrael november 16-17, 2010 A kulturális örökség és a fejlett technológia szakembereinek évente megrendezett nemzetközi találkozója.


Ha szeretné felvenni a kapcsolatot a STERNA-val, keresse a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .