STERNA na poti


STERNA bo predstavljena v vrsti dogodkov na poti po Evropi in Združenih državah Amerike. Ciljno občinstvo teh dogodkov so tako uporabniki digitalne knjižnice z zanimanjem za ptice kot organizacije, ki posedujejo in nudijo podatke s pticami povezanih vsebin.

Obiščite nas na naslednjih lokacijah!

 

Dogodek Lokacija Datum Več informacij
Museums and the Web Conference 2010 (MW2010) Denver, CO, USA 15-16 April, 2010 Museums and the Web je največja mednarodna konferenca o kulturi in dediščini na spletu. Srečajte se z nami na razstavnem prostoru.
Pannonian Bird Experience 2010 Illmitz, Austria 23-25 April, 2010 The Pannonian Bird Experience je dogodek, ki cilja na opazovalce ptic. Našli nas boste v razstavni sekciji, v centru narodnega parka
Annual Meeting of the Natural History Curators of the Carpathian Basin
Gyöngyös, Hungary
Gyöngyös, Budapest, Madžarska 26-27 Avgust, 2010 STERNA bo predstavljena mnogim malim prirodoslovnim muzejem iz Madžarske, Slovaške in Romunije. Dogodku bo sledila predstavitev STERNA projekta na Madžarskem prirodoslovnem muzeju v Budimpešti.
Bioidentify 2010 - Orodja za identifikacijo biotske pestrosti: Napredek in Težave Paris, Francija 20-22 September 2010 Na kongresu je predstavljen zadnji napredek v orodjih za identifikacijo
biotske pestrosti. Kongres družno organizirajo tri veliki evropski projekti, ki so namenjeni biotski pestrosti in biološki identifikaciji: KeyToNature, EDIT in STERNA.
EVA/Minerva Jerusalem Jeruzalem, Izrael 16-17 November Letni, mednarodni dogodek za strokovnjake iz področja kulturne dediščine in naprednih tehnologij.


Če vam je STERNA spodbudila zanimanje, prosimo stopite v stik z Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript. .