Članice
STERNA povezuje omrežje 13 organizacij iz 10 evropskih držav in glavne tehnološke kontributorje, vključno z raziskovalnimi in razvojnimi organizacijami, prirodoslovni muzeji in institucijami kot tudi nevladnimi in javnimi ustanovami.

Archipelagos, Grčija

ArchipelagosArchipelagos je neodvisna, nepridobitna okoljska organizacija, ki se posveča predvsem biotski pestrosti Egejskega morja in njegovega kopenskega pasu.

Več ...
 
DOPPS BirdLife Slovenija

DOPPSDOPPS BirdLife Slovenija je nepridobitna, nevladna organizacija, ki si prizadeva zaščititi in ohraniti raznoliko populacijo v Sloveniji živečih in pojavljajočih se ptic.

Več ...
 
Heritage Malta

Heritage MaltaHeritage Malta (Malteška dediščina) je državna agencija, odgovorna za upravljanje, propagiranje in ohranjanje malteške kulturne dediščine.

Več ...
 
Madžarski prirodoslovni muzej

Hungarian Natural History MuseumMadžarski prirodoslovni muzej ima pet znanstvenih oddelkov, v katerih hrani več kot deset milijonov prirodoslovnih eksponatov.

Več ...
 
Islandski prirodoslovni inštitut

Icelandic Institute of Natural HistoryIslandski prirodoslovni inštitut je javna vladna organizacija, ki se ukvarja z raziskovanjem in monitoringom na področju prirodoslovja na Islandiji.

Več ...
 
Prirodoslovni muzej / Občina Amaroussion, Grčija

AmaroussionPrirodoslovni muzej mestne občine Amaroussion hrani bogato zbirko balzamiranih živali. Sicer pa so poglavitne odgovornosti muzeja znanstveno raziskovanje ter dejavnosti, povezane z okoljskim izobraževanjem in ozaveščanjem javnosti.

Več ...
 
Luksemburški prirodoslovni muzej

Natural History Museum LuxembourgLuksemburški prirodoslovni muzej hrani državne prirodoslovne zbirke in ob javnih in izobraževalnih dejavnostih opravlja raziskave za zaščito kulturne dediščine.

Več ...
 
Naturalis, Nizozemska

Naturalis je državni prirodoslovni muzej, ki hrani obsežno zbirko zooloških, paleontoloških in geoloških eksponatov.

Več ...
 
Nizozemski inštitut za zvok in slike
Netherlands Institute for Sound and VisionsNizozemski inštitut za zvok in slike je eden izmed največjih avdio-vizualnih arhivov v Evropi. Hrani in omogoča dostop do kakih 70 odstotkov avdio-vizualne dediščine na Nizozemskem.
Več ...
 
Kraljevi muzej za Centralno Afriko, Belgija
 Royal Museum for Central AfricaBelgijski Kraljevi muzej za Centralno Afriko je vodilni raziskovalni inštitut in izobraževalno središče za biotsko pestrost v podsaharskem delu črnega kontinenta, predvsem v Centralni Afriki.
Več ...
 
Salzburg Research, Avstrija

Salzburg ResearchSalzburg Research je nepridobitna raziskovalna državna organizacija, ki se ukvarja z uporabnim raziskovanjem na področju informatike in komunikacijskih tehnologij..

Več ...
 
Muzej Teylers, Nizozemska

Teylers MuseumTeylers je najstarejši javni muzej na Nizozemskem. Hrani zelo pestro zbirko eksponatov – od risb do fosilov.

Več ...
 
Wildscreen/ARKive, Združeno kraljestvo
ARKiveWildscreen je britanska izobraževalna dobrodelna ustanova, ki po vsem svetu propagira javno vrednotenje biotske raznovrstnosti in ohranjanja narave s prikazovanjem podob iz živalskega sveta.
Več ...
 
Trezorix, Nizozemska – glavni kontributor

TrezorixTrezorix je organizacija za razvijanje znanja v digitalnih omrežjih. Pri projektu STERNA sodeluje, skupaj z Naturalisom, z realizacijo njene  arhitekture, medtem ko pri delih infrastrukture sodeluje z Aduno.

Več ...
 
STERNA partnerji

Birdpix, Nizozemska

http://www.birdpix.nl

Muzej naravne zgodovine Mainz, Nemčija

http://www.mainz.de/nhm

 

Xeno-Canto Foundation for Nature Sounds, Nizozemska

http://www.xeno-canto.org

 

Museon, Nizozemska

http://www.museon.nl/en

 

NABO - North Atlantic  Biocultural Organisation, USA

http://www.nabohome.org