Μέλη
Το STERNA ενώνει μαζί σε ένα δίκτυο 13 οργανισμούς από 10 διαφορετικές Ευρωπαϊκές χώρες καθώς και σημαντικούς τεχνολογικούς συνεργάτες. Αυτά περιλαμβάνουν οργανισμούς έρευνας και ανάπτυξης, μουσεία φυσικής ιστορίας και οργανισμούς, όπως επίσης και μη-κυβερνητικούς και δημόσιους οργανισμούς.

Αρχιπέλαγος, Ελλάδα

ArchipelagosΤο Αρχιπέλαγος είναι μια ανεξάρτητη, μη κερδοσκοπική οργάνωση που εστιάζει στην θαλάσσια και χερσαία βιοποικιλότητα του Αιγαίου.

Περισσότερα...
 
DOPPS BirdLife Slovenia

DOPPSH DOPPS Birdlife in Slovenia είναι μια μη κερδοσκοπική, μη κυβερνητική οργάνωση που αποσκοπεί στη διατήρηση και την προώθηση του ποικιλόμορφου πληθυσμού των πτηνών.

Περισσότερα...
 
Heritage Μalta, Μάλτα

Heritage MaltaO Heritage Malta είναι ο εθνικός οργανισμός υπεύθυνος για την διαχείριση, προώθηση και την διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς της Μάλτας.

Περισσότερα...
 
Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Ουγγαρίας

Hungarian Natural History MuseumΤο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Ουγγαρίας έχει πέντε επιστημονικές υπηρεσίες και κατέχει πάνω από 10 εκατομμύρια αντικείμενα φυσικής ιστορίας.

Περισσότερα...
 
Ισλανδικό Ινστιτούτο Φυσικής Ιστορίας

Icelandic Institute of Natural HistoryΤο Ισλανδικό Ινστιτούτο Φυσικής Ιστορίας είναι ένα δημόσιο κυβερνητικό ινστιτούτο που διενεργεί την έρευνα και την παρακολούθηση δραστηριοτήτων σχετικά με τη φυσική ιστορία της Ισλανδίας.

Περισσότερα...
 
Μουσείο Φυσικής Ιστορίας/Δήμου Αμαρουσίου, Ελλάδα

Amaroussion Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Δήμου Αμαρουσίου διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από ταριχευμένα ζώα. Οι κύριες αρμοδιότητές του είναι η επιστημονική έρευνα καθώς και η εκπαιδευτική και περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση.

Περισσότερα...
 
Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Λουξεμβούργου

Natural History Museum Luxembourg Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λουξεμβούργου κατέχει τις συλλογές της χώρας  στη Φυσική Ιστορία και πραγματοποιεί έρευνα καθώς και δημόσιες και εκπαιδευτικές δραστηριότητες για την διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Περισσότερα...
 
Naturalis, Ολλανδία

To Naturalis είναι το Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Ολλανδίας και διαθέτει μεγάλη συλλογή που ο χαρακτήρας της ζωολογικών, παλαιοντολογικών και γεωλογικών αντικειμένων.

Περισσότερα...
 
Ολλανδικό Ινστιτούτο Ήχου και Εικόνας
Netherlands Institute for Sound and VisionsΤο Ολλανδικό Ινστιτούτο Ήχου και Εικόνας είναι ένα από τα μεγαλύτερα οπτικοακουστικά αρχειοφυλακείο στην Ευρώπη. Έχει στην κατοχή του και παρέχει πρόσβαση στο 70% της οπτικοακουστικής κληρονομιάς της Ολλανδίας.
Περισσότερα...
 
Βασιλικό Μουσείο για την Κεντρική Αφρική, Βέλγιο
 Royal Museum for Central AfricaΤο Βασιλικό Μουσείο για την Κεντρική Αφρική είναι ένα κορυφαίο ερευνητικό ινστιτούτο και κέντρο γνώσης για την βιοποικιλότητα της υποσαχάριας περιοχής της Αφρικής, ειδικότερα στην κεντρική Αφρική.
Περισσότερα...
 
Salzburg Research, Αυστρία

Salzburg ResearchΟ Salzburg Research είναι  ένας μη κερδοσκοπικός ερευνητικός οργανισμός του κράτους του Σάλτσμπουργκ και διεξάγει εφαρμοσμένη έρευνα στους τομείς των Τεχνολογιών των Πληροφοριών και των Επικοινωνιών.

Περισσότερα...
 
Μουσείο Teylers, Ολλανδία

Teylers MuseumΤο Μουσείο Teylerς είναι το παλαιότερο δημόσιο μουσείο στην Ολλανδία. Κατέχει μια ποικιλόμορφη συλλογή αντικειμένων, που κυμαίνονται από ζωγραφιές μέχρι απολιθώματα.

Περισσότερα...
 
Wildscreen/ARKive, Ηνωμένο Βασίλειο
ARKiveΤο Wildscreen είναι μια εκπαιδευτική φιλανθρωπική οργάνωση με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο για την προώθηση της κοινής εκτίμησης της βιοποικιλότητας και της διατήρησης της φύσης μέσω της δύναμης των εικόνων της άγριας πανίδας.
Περισσότερα...
 
Trezorix, Ολλανδία – κύριος συνεργάτης

TrezorixΗ Trezorix είναι προγραμματιστής των ψηφιακών δικτύων γνώσεων. Για το έργο αυτό πραγματοποιεί την αρχιτεκτονική του STERNA μαζί με το Naturalis. Για συγκεκριμένα τμήματα της υποδομής του STERNA synerg;azetai με την Aduna.

Περισσότερα...
 
Εταίροι για παροχή υλικού στο STERNA

Birdpix, Ολλανδία

http://www.birdpix.nl

Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Mainz, Γερμανία

http://www.mainz.de/nhm

 

Ίδρυμα για τους Φυσικούς Ήχους Xeno- canto, Ολλανδία

http://www.xeno-canto.org

 

Museon, Ολλανδία

http://www.museon.nl/en

 

ΝΑΒΟ- Οργανισμός Βορειοατλαντικής Βιοποικιλότητας,ΗΠΑ

http://www.nabohome.org