Παράθυρο στο STERNA

Η πύλη αναζήτησης για νεότερους χρήστες Wildscreen/ARKive

Η πύλη αναζήτησης Wildscreen στοχεύει σε νεότερους χρήστες και επιτρέπει την αναζήτηση και ανάκτηση περιεχομένου το οποίο σχετίζεται με πτηνά.

Δοκιμάστε την πύλη αναζήτησης Wildscreen/ARKive

 

Η πύλη αναζήτησης NCB Naturalis για τους παρατηρητές πτηνών

Η πύλη αναζήτησης δημιουργήθηκε έχοντας ως γνώμονα τους παρατηρητές πτηνών. Ο σκοπός είναι να διευκολύνει τους χρήστες να αναζητήσουν υλικό για είδη πτηνών με περισσότερους από έναν τρόπους και να βελτιώσουν τα αποτελέσματα της αναζήτησης με έναν διαισθητικό τρόπο.

Η πύλη παρέχει διαφορετικούς τρόπους αναζήτησης για στοιχεία περιεχομένου στον πληροφοριακό χώρο του STERNA, με τον κάθε ένα να προσεγγίζει το περιεχόμενο από διαφορετική οπτική γωνία. Για παράδειγμα μπορείτε να αναζητήσετε περιεχόμενα με συγκεκριμένη ημερομηνία ή περίοδο, από διαφορετικές τοποθεσίες ή με συγκεκριμένη λέξη κλειδί.

Δοκιμάστε την πύλη αναζήτησης των παρατηρητών πτηνών

 

Η πύλη αναζήτησης του Αρχιπελάγους για ταξιδευτές και τουρίστες της θάλασσας

Η πύλη αναζήτησης απευθύνεται σε χρήστες οι οποίοι ταξιδεύουν στη θάλασσα, είτε ως ιστιοπλόοι είτε ως επισκέπτες, οι οποίοι επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για τα θαλασσοπούλια και τα  παραθαλάσσια πτηνά καθώς και τον τρόπο ζωής τους.

Δοκιμάστε την πύλη αναζήτησης του Αρχιπελάγους

 

Η πύλη αναζήτησης της Heritage Malta απευθύνεται σε ένα πιο ευρύ κοινό ενδιαφερομένων

Μαζί με μια λειτουργία αναζήτησης κειμένου, η πύλη αυτή προσφέρει έναν οδηγό, ο οποίος υποστηρίζει μια σκιαγραφική αναζήτηση εύρεσης πτηνών.

Δοκιμάστε την πύλη αναζήτησης της Heritage Malta