Εκδηλώσεις Δρόμου

Μια σειρά εκδηλώσεων δρόμου θα παρουσιαστεί σε όλη την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι στοχευμένες ομάδες στις οποίες απευθύνονται αυτές οι εκδηλώσεις είναι τόσο οι χρήστες ψηφιακών βιβλιοθηκών που ενδιαφέρονται για τα πτηνά καθώς και οι οργανισμοί που παρέχουν πληροφορίες και είναι κάτοχοι χρήσιμου και ενδιαφέροντος υλικού σχετικά με τα πτηνά.

 

Εκδήλωση Τοποθεσία Ημερομηνία Περισσότερες πληροφορίες
Ημερίδα Μουσεία και Διαδίκτυο 2010 (MW2010) Ντένβερ, Κολοράντο, Ηνωμένες Πολιτείες 15-16 Απρίλιος 2010 Τα Μουσεία και το Διαδίκτυο αποτελούν την μεγαλύτερη σειρά διεθνών διασκέψεων για τον πολιτισμό και την κληρονομιά στο διαδίκτυο. Γνωρίστε  μας στον Χώρο Έκθεσης (Exhibition Space)
Pannonian Bird Experience 2010 Illmitz, Αυστρία 23-25 Απρίλιος 2010 Η Pannonian Bird Experience είναι μια εκδήλωση για τους παρατηρητές πτηνών. Θα μας βρείτε στο χώρο εκθέσεων στο Εθνικό Κέντρο Πάρκου.
Ετήσια Συνάντηση του Επιμελητών Φυσικής Ιστορίας της Λεκάνης των Καρπαθίων Gyöngyös, Ουγγαρία 25-27 Αύγουστος 2010 Το STERNA θα παρουσιαστεί στους επιμελητές πολλών μικρών μουσείων Φυσικής Ιστορίας από την Ουγγαρία, Σλοβακία και Ρουμανία. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μια παρουσίαση του STERNA στο Ουγγρικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στην Βουδαπέστη.
Βιοαναγνώριση 2010- Εργαλεία για την Αναγνώριση της Βιοποικιλότητας. Πρόοδος και Προβλήματα Παρίσι, Γαλλία 20-22 Σεπτεμβρίου 2010 Το συνέδριο αυτό παρέχει μια επισκόπηση των τελευταίων εξελίξεων σχετικά με τα εργαλεία αναγνώρισης της βιοπικοιλότητας. Το συνέδριο οργανώνεται/φιλοξενείται από κοινού από τρία μεγάλα Ευρωπαϊκά έργα αφιερωμένα στην βιοποικιλότητα και/ή την βιολογική ταυτοποίηση: KeyToNature, EDIT και STERNA.
EVA/Minerva Jerusalem Ιερουσαλήμ, Ισραήλ 16-17 Νιόβρης 2010
Η ετήσια διεθνής εκδήλωση για τους επαγγελματίες της πολιτιστικής κληρονομιάς και των προηγμένων τεχνολογιών.


Αν σας ενδιαφέρει το STERNA, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με τον Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .