STERNA op Reis

Wij zullen STERNA de komende tijd presenteren tijdens een roadshow door Europa en de Verenigde Staten. Doelgroepen voor deze evenementen zijn zowel digitale bibliotheekgebruikers met interesse in vogels als organisaties die vogelgerelateerde informatie beheren.

Bezoek ons op de volgende locaties!

Evenement Locatie Datum Meer informatie
Museums and the Web Conference 2010 (MW2010) Denver, Colorado, VS 15-16 april 2010 Museums and the Web is de grootste internationale conferentie over cultuur en erfgoed online. Ontmoet ons in de exhibitieruimte.
Pannonian Bird Experience 2010 Illmitz, Oostenrijk 23-25 april 2010 De Pannonian Bird Experience is een evenement voor vogelaars. Je zult ons vinden in het bezoekergedeelte van het informatiecentrum van het nationaal park.
Jaarbijeenkomst van de Natuurhistorische Collectiebeheerders van het Karpatisch Basin Budapest, Gyöngyös, Hongarije 25-27 augustus 2010 Wij zullen STERNA presenteren aan de collectiebeheerders van kleine natuurhistorische musea uit Hongarije, Slowakije en Roemenië. Dit evenement zal worden gevolgd door een STERNA presentatie bij het Hongaarse Natuurhistorisch Museum in Boedapest.
Bioidentify 2010 - Tools for Identifying Biodiversity: Progress and Problems Parijs, Frankrijk 20-22 september 2010 Dit congres bidet een overzicht van recente ontwikkelingen op het gebied van het identificeren van biodiversiteit. Het congres wordt georganiseerd door drie grote Europese projecten gewijd aan biodiversity en/of bio-identificatie: KeyToNature, EDIT en STERNA.
EVA/Minerva Jerusalem Jeruzalem, Israël 16-17 november 2010 Het jaarlijkse internationale evenement voor professionals op het gebied van cultureel erfgoed en geavanceerde technologieën.


Als je geïnteresseerd bent in STERNA, neem dan contact op met de Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken .